A Nagyatádi Fórum Helyi Közösség akciócsoport (HACS) 2016. október 24-én a Nagyatádi Kulturális Központ kamaratermében sikeres projektötletgyűjtő és projektötletegyeztető fórumot tartott.
A fórum témájának megfelelően a résztvevők megosztották ötleteiket, véleményeiket és javaslatokat fogalmaztak meg a jelenleg használaton kívüli vagy alul hasznosított városi tereink, épületeink közösségi és kulturális célú hasznosítására, hogy a megújuló infrastruktúrák megfelelő helyszíneket biztosítsanak a lakosság és a civil szervezetek szabadidős, közösségépítő és kulturális programjaihoz.
A fórumon a civil szervezetek, intézmények és a magánszemélyek által megfogalmazott helyi kultúra- és közösségfejlesztési elképzelések és javaslatok a Helyi Közösségi Fejlesztési Stratégia szükségletfelmérésének alapjai. Ezúton is köszönjük, hogy a résztvevő közösségek, klubok, szervezetek és a közért tenni kívánó magánszemélyek megjelenésükkel és ötleteik megosztásával segítették a helyi igényeken alapuló stratégia elkészítésének folyamatát.

A stratégia tervezésének további folyamatáról és a helyi fejlesztési stratégiáról az érdeklődők, érintettek a www.nagyatad.hu.hu oldalon tájékozódhatnak. A Helyi Közösség Fejlesztési Stratégiájának véleményezési munkaváltozatát is ezen az oldalon tesszük közzé.
Kövesse honlapunkkal és segítse közös munkánkat!

Tisztelettel,
Nagyatádi Fórum Helyi Közösség Helyi Akciócsoport